2017. június 7., szerda

Hajbeültetés után 6 hónappal

Most járok félúton a hajbeültetésem után. A 6 hónapos kontrollon minden rendben volt, megfelelő ütemben történik a hajszálak növekedése a doktornő szerint.

Saját észrevételem szerint is, a 3. és 6. hónap között már jóval láthatóbb a növekedés, ismerőseim is kérdezgetik, hogy mitől sűrűsödött be a hajam.

Lévén, hogy a végleges eredményig még fél év hátra van, és már így is látszik a változás a kiindulási állapothoz képest, mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy a hajbeültetést választottam.

Mostantól már 6mm-re nyírom a hajam, a beültetett hajszálak még eléggé furán égnek állnak, viszont a doktornő szerint ez még változni fog az idő elteltével.

Az eddigi eredmény alapján, elhatároztam, hogy egy második műtétbe is belemegyek - a vertex zónáját is be szeretném fedni.

Az első műtétre hivatkozva, amikor 5000 hajszálat sikerült átültetni, a klinika egy új árajánlatot fog majd küldeni, ugyancsak ennyi hajszál átültetésére. Mivelhogy nem az előzőleg beültetett terület kerülne beültetésre, a donor zóna pedig teljesen begyógyult, a második műtét már akár a 6. hónaptól elvégezhető.

Egyelőre várom az ajánlatot a második műtétre.

Addig is egy hajnövekedés serkentő táplálék kiegészitőt vásároltam a klinikától, ami hajátültetés előttre és utánra ajánlott, hogy megfelelően táplálja a szervezetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése